Ga naar de inhoud
Ekopak header

Environmental, Social & Governance

Dankzij Ekopak staan bedrijven sterker als het gaat over Environmental, Social en Governance (Milieu, Maatschappij en Governance). We maken hun ESG-ambities in de eerste plaats waar door onze eigen activiteiten. En we werken ook samen met de internationale organisatie Water.org.
Daarnaast onderschrijven we met onze activiteiten en diensten een groot aantal van de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties.

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen

Ekopak onderschrijft de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDGs) zoals die in 2015 zijn aangenomen door de Verenigde Naties. Tot 2030 vormen de 17 SDGs, die gekoppeld worden aan 169 targets, een actieplan om de mensheid te bevrijden van armoede en de planeet terug op de koers richting duurzaamheid te plaatsen. Economische, sociale en ecologische aspecten zijn in dat actieplan ondeelbaar en reflecteren de drie dimensies van duurzame ontwikkeling.

Doelen die voor ons belangrijk zijn

Voor Ekopak in het bijzonder zijn de onderstaande doelen belangrijk. We betrekken onze klanten er nauw bij en geven zo bedrijven de kans om hun ESG-ambities waar te maken. In ons geïntegreerd jaarverslag vind je meer informatie omtrent onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze duurzaamheidspijlers